MOTORRONDRIT

Cruisen door het pajottenland en Henegouwen

Een vaste waarde op ons programma. Ook dit jaar vindt de motorrondrit plaats op dag twee van Waanzinnig Weekend. Voor 2024 is dat zaterdag 13 juli.

We voorzien een volledig bepijlde, toeristische rondrit doorheen de prachtige Pajotse landschappen, met eveneens een bezoekje langs enkele Waalse (buur)gemeenten.

Inschrijven kan van 9u tot 13u, in de feesttent op de weide. Parkeermogelijkheid aan de ingang van de feestweide (Mollestraat).
Daar start tevens de rit.

De kostprijs voor de motorrondrit bedraagt 8 euro/ persoon

Inbegrepen in de prijs

  • Een prachtige, bepijlde rit van +/- 130km.
  • De rit kan eveneens gedownload worden via RouteYou (waanzinnigweekend2024)
  • 2 controleposten, waar je een drankje en/of hapje kan consumeren (op eigen kosten).
  • Een gratis consumptie op de feestweide (bij afgifte van het bonnetje dat aan het inschrijvingsformulier hangt).
  • Deelname aan gratis tombola (bij afgifte van papier ‘controleposten’), waarvan de trekking gepland is om 17.30u op de feestweide. Hiermee maakt u kans op een mooie prijs!
  • Parking onder toezicht

Wie deelneemt aan de motorrondrit krijgt aansluitend ook gratis toegang tot

Rock Pajottegem!

Optredens van:

  • De Tallongs (16u – 17.30) 
  • Donkey Shot (18.00 – 19.30)
  • Urbanus en De Fanfaar (20.15 – 21.15)

Foodtrucks
Het zomerterras
De gezellige WAWE-sfeer!

!Rock Pajottegem sluit om 22.00 en weide en terras worden leeggemaakt! Verder feesten kan vanaf dan in de tent. Ook die toegang is gratis voor deelnemers aan de rondrit. Bedankt om deze praktische regeling spontaan te respecteren!

Goede afspraken maken goede vrienden:

Het is best mogelijk dat enkele gemeenten werken zullen uitvoeren, waardoor het parcours licht gewijzigd kan zijn. De bepijling heeft steeds voorrang op GPS!

Dit is geen snelheidswedstrijd, maar een toeristische rondrit. De wegcode is strikt van toepassing. PAS UW SNELHEID AAN!

De deelnemers van de motorrondrit moeten geldig verzekerd zijn in de verplichte verzekering BA voor motorvoertuigen. Waanzinnig Weekend Herfelingen kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor gebeurtelijke ongevallen, noch letsels, materiële schade, diefstal,… en de daaruit voortvloeiende kosten. De organisatie zal de informatie van de inschrijvingen enkel aanwenden voor intern gebruik en communicatie die voor u bestemd is.

Tot binnenkort,

Het kernteam ‘Motorrondrit WAWE’ en het bestuur.